Fotbal feminin | CSȘ Târgoviște, vicecampioana Ligii de Tineret

Publicitate

Viitorul fotbalului feminin dâmbovițean sună bine! Echipa Clubului Sportiv Școlar Târgoviște U 15 a devenit pentru al doilea an consecutiv vicecampioană a Ligii de Tineret.

Formația antrenată de Mihai Tătăranu și-a sigurat prezența pe a doua treaptă a podiumului după ce a bifat la turneul de la Odorheiu Secuiesc două victorii (7-0 cu Ladies Târgu Mureș și Olimpia Cluj-Napoca 1-0), două remize (Nicu Gane Fălticeni 0-0 și CFR Timișoara 0-0) și o înfrângere, 0-4 cu campioana en-titre Vasas Femina Odorheiu Secuiesc. Pe locul 3 a termint Olimpia Cluj, iar pe 4 CFR Timișoara. Ocuparea locului la 2 turneul final a mulțumit din plin conducerea tehnică a CSȘ-ului.

“Sunt foarte mulțumit de fete. Au avut parte de evoluții foarte bune chiar dacă a fost o competiție extrem de grea. Mă așteptam să ieșim din grupe, dar nu mai credeam că putem termina din nou pe podium. Adversarii au fost mult mai puternici față de anul trecut. Pentru noi cea mai importantă victorie rămâne cea obținută cu Olimpia Cluj, club ce dispune de o academie. Dacă am terminat din nou pe 2 înseamnă că fotbalul feminin la Târgoviște are viitor”, ne-a declarat Mihai Tătăranu.

CSȘ Târgoviște a mizat la ediția din acest an a turneului pe un lot de jucătoare format din Roxana Croitoru, Ioana Bălăceanu, Florentina Istrate, Mădălina Dumitru, Mihaela Ioniță, Nicoleta Radu, Diana Rădoi, Mihaela Stere, Valentina Tudor, Teodora Bârcă, Andreea Drăgan, Melisa Buleandră, Gabriela Gherasim și Valentina Muicaru.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!