Fostă secție medicală din Târgoviște, imagine deplorabilă | GALERIE FOTO

Publicitate

Clădirea fostei Secții de Boli Infecțioase a Spitalului Județean a rămas în părăsire pe strada Nicolae Filipescu din Târgoviște, după ce unitatea sanitară a fost mutată, în noiembrie 2014, în incinta Spitalului Municipal de la Dealu Mare.

Imobilul devenise impropriu actului medical atât de sensibil cu bolile infecțioase, deși, pe parcursul anilor, se încercaseră mici reparații, reabilitări, se schimbase tâmplăria veche…
Exact în urmă cu un an, în august 2016, când președintele administrației județene era dl Adrian Țuțuianu, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a anunțat planurile de viitor care vizau imobilul fostei secții medicale de Boli Infecțioase.
Așadar, cu ajutorul fondurilor europene, se dorește reabilitarea şi dotarea clădirii din strada Nicolae Filipescu, după care se are în vedere schimbarea funcţiunii şi transformarea în sediu administrativ pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.
Rămâne de văzut dacă acest lucru se va și realiza, cert este că imobilul ”fantomă” este situat oarecum central și trebuie să i se găsească o altă utilitate. În momentul de față, arată deplorabil, este năpădit de buruieni și de vegetație haotică, gardurile și porțile sunt ruginite, o parte a clădirii este măcinată de mucegai până la cărămidă…

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele