The Flower Box, florăria din Târgovişte care oferă posibilitatea de a comanda online, cu livrare la domiciliu

Publicitate

The Flower Box este una dintre cele mai apreciate florării din Târgovişte şi este una dintre puţinele care s-au adaptat vremurilor şi au înţeles nevoia clienţilor. Astfel, florăria târgovişteană, care are în spate o poveste de dragoste, oferă serviciul de livrare la domiciliu sau birou, dar şi posibilitate de a comanda atât la sediu, cât şi telefonic sau online, direct pe site-ul theflowerboxatelier.ro, precum şi pe pagina de facebook The Flower Box – gifts & flowers.
De altfel, The Flower Box este probabil singura florărie din Târgovişte care deţine un magazin online propriu (sau cel puţin singura care se regăseşte pe prima paginaă de Google).
Florăria pune la dispoziţie o gamă variată, de la buchete flori şi aranjamente florale, până la trandafiri criogenaţi şi tablouri cu licheni stabilizaţi.

Unde este situată florăria The Flower Box Târgovişte?

Adresa: Târgovişte, Constantin Brâncoveanu, 68C (Micro III, lângă pizzeria La Don Vitto)

Cum poţi comanda flori?

Site: www.theflowerboxatelier.ro
Pagină facebook: The Flower Box – gifts & flowers
Telefon: 0733 134 004

Povestea de dragoste din spatele florăriei The Flower Box

Alex și Carmen sunt doi tineri frumoși, curajoși și cu o poveste delicioasă despre noul drum pe care au pornit. Ea zâmbitoare, gingașă și caldă, el super simpatic, amabil și prietenos. S-au căsătorit recent, însă ei sunt unul și același de mai bine de șase ani. Împreună formează un cuplu ușor de invidiat și totodată un exemplu de urmat! Au învățat că visurile sunt extraordinare. De aceea au decis să exploreze minunata lume a florilor.
Și toate acestea din iubire pentru frumos!
Așadar, au continuat adevărata lor poveste de dragoste în atelierul The Flower Box – gifts & flowers. Au venit cu un vibe nou, pregătiți oricând de a trimite cele mai frumoase flori și de a obține cele mai sincere zâmbete.
La The Flower Box totul se vede, se transmite, se simte!

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!