Florin Salam va cânta la Târgoviște! Ce artiști vor mai urca pe scenă la concertul dedicat Zilei Internaționale a romilor

Publicitate

Florin Salam va cânta la Târgoviște, în luna aprilie! Manelistul va concerta în cadrul petrecerii care va avea loc cu ocazia Zilei Internaționale a romilor.

Alături de Florin Salam, pe scenă vor mai urca și alți artiști valoroși de muzica lăutărească, precum Viorica & Ioniță și Taraful de la Clejani, Julia de la Trupa Sexxy, Monik Angels, Jamarr, Lorin Stănescu și Trupa Harmony Sound, Ansamblul Chindia din Târgoviște, dar și Axinte de la Vacanța Mare, care vor susține neîncetat  atmosfera pe toată durata concertului.

Concertul cu ocazia Zilei Internaționale a romilor va avea loc pe 5 aprilie, de la ora 16.00, pe platoul de concerte din cadrul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște. Intrarea va fi liberă.

Ziua internaţională a romilor este sărbătorită anual în data de 8 aprilie, pentru a atrage atenţia asupra provocărilor de discriminare cu care se confruntă comunităţile de romi din Europa. În preajma acestei zile, se organizează mai multe evenimente în țară.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!