Florin Cîțu îi cere lui Dan Barna să declare public dacă știe despre scandalul diferențelor de cifre ale decedaților!

Publicitate

După ce fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat că sunt unele diferențe între cifrele reale ale celor decedați și cele raportate, primul-ministru, Florin Cîțu i-a cerut vicepremierului Dan Barna să răspundă public în legătură cu acest subiect, scrie Antena3.ro.

Florin Cîțu a declarat că până acum nu a fost prezentată în nicio ședință de Guvern această situație, de aceea solicită cu seriozitate ca Dan Barna să facă public dacă a avut cunoștință de această acuzație și cu ce măsuri a venit pentru rezolvare.

Totodată premierul asigură populația că este concentrat pe măsuri care să ducă la refacerea situației din țara noastră, iar guvernarea este una solidă în care lucrurile merg foarte bine. Acest lucru, spune el, este foarte important pentru români, potrivit sursei citate.

”Mai avem pentru vicepremierul Barna încă un raport de prezentat. Îi cer public să prezinte în ședința de guvern și public dacă avea cunoștință de aceste acuzații și cu soluții a venit. Și aici sunt foarte serios. Dacă avea cunoștințe de aceste acuzații și nu le-a prezentat public și ce soluții a dispus. Eu vă spun public că în nicio ședință de Guvern, până acum, nu a fost prezentată  o notă de informare în care să fie prezentate aceste acuzații. Pentru că eu aș fi luat măsuri!” a declarat Florin Cîțu, conform Antena3.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!