Flacăra, învinsă de Petrolul Ploieşti. Formaţia morenară a terminat meciul în nouă oameni

Publicitate

Ionuț Parghel
Flacăra Moreni a încheiat printr-o înfrângere duelul cu Petrolul Ploiești, ce a contat pentru runda a 18-a a Ligii a 3-a. În disputa cu liderul seriei C3, elevii lui Gabriel Paraschiv au cedat cu scorul de 0-2.

Petroliștii au marcat cele două goluri în prima repriză, într-un decurs de numai două minute, prin Arnăutu (18) și Ciocâlteu (20). Într-o dispută în care jocul a plăcut ochiului doar în prima repriză, Flacăra a rămas pe final de joc cu doi oameni mai puțin pe teren. Cu două minute înainte de ultimul fluier, Mihai Plăcintă și Iulian Drăgan au fost sancționați cu cartonașe roșii de către Dragoș Istrate, centralul întâlnirii. Primul pentru o intrare dură asupra unui adversar, iar al doilea pentru injuri aduse arbitrului. Eșecul înregistrat cu Petrolul a fost al optulea pentru Flacăra în acest sezon. Următorul joc pentru morenari va fi, în deplasare, împotriva Concordiei Chiajna 2.

Flacăra Moreni – Petrolul Ploiești      0-2 (0-2)

Marcatori: Arnăutu  (18), Ciocâlteu (20)

Flacăra: Curchi – Parghel, Costache, Matei, Cernea (70 Roman) – Plăcintă – Neacșu (80 Roșciugă), Tocan, Negrea – Drăgan, Neguț. Antrenor: Gbariel Paraschiv.

Petrolul: Bolboașă – Antoche, Ichim, Olaru –Lambru (70 Țicu), Chindriș, C. Tudor (15 Andor), Velisar – Ciocâlteu, Arnăutu (63 N. Popescu), Păun (70 Catană). Antrenor: Romulus Ciobanu.

Sursă foto: Gheorghe Petrescu

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!