Festivalul Toamnei la Bezdead, cu târg de bunătăți, muzică și dans

Publicitate

În acest sfârșit de săptămână, în zilele de 14 și 15 octombrie, la Bezdead, va avea loc Festivalul Toamnei. Peste 25 de producători locali și-au anunțat participarea la târgul special organizat cu acest prilej, târg care se dorește a deveni cel mai mare din zona Dâmboviței.

Pe spațiul special amenajat în spatele Primăriei Bezdead, veți găsi produse tradiționale, la prețuri și calitate direct de la producători, toate îmbinate cu muzică populară și lăutărească, așa cum îi stă bine dâmbovițeanului la zi de târg și sărbătoare. Invitat este Ansamblul Chindia Târgoviște.
Organizatorii evenimenutului sunt Primăria Bezdead și Asociația GAL „Bucegi Leaota”, iar scopul Festivalului toamnei este promovarea produselor tradiționale locale.
„Vreau ca Festivalul Toamnei să devină o sărbătoare anuală, prin care producătorii locali să-și promoveze produsele. Încerc pe această cale să promovez și localitatea, cu oameni gospodari, care să-și poată expună și vinde produsele. Toți cei care au certificat de producător pentru legume, fructe, lapte, brânză, miere, vin și își vor prezenta produsele cât mai frumos. De asemenea, gospodinele își vor arăta măiestria la sectorul de murături, dulceață și chiar prăjituri”, a declarat Teodora Anghelescu, primarul Comunei Bezdead, pentru Știrile Antena 1.
Printre invitați se va număra și fostul primar al Târgoviștei, Gabriel Boriga, fiu al satului. De asemenea, se pare că Festivalul Toamnei îl va avea printre oaspeții de onoare și pe ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!