FC România a debutat cu dreptul în campionat. Echipa românilor din Anglia are ca obiectiv promovarea

Publicitate

FC România, echipa românilor din Anglia, a început perfect noua ediție a Essex Senior League. Formația manageriată de târgovișteanul Ionuț Vintilă a debutat cu victorie în noul campionat, învingând pe Wadham Lodge, cu 2-0, pe teren propriu.

Cele două reușite au fost semnate de Taban. FC România a început jocul cu Wadham într-o formulă de echipă ce i-a cuprins pe Negrilă – Barcari, Costache, Sandu, Lupu – Maximov, Balsanu, Ghinea, Taban, Pop – Botosan, iar în actul secund a mai intrat Arotăriței. Succesul din debutul campionatului reprezintă o victorie importantă pentru FC România.

“Ne-am dorit cu toții să începem cu victorie. Sper să rămânem la fel de conectați și în meciurile care vor urma. Important va fi să obținem cât mai multe puncte pentru a ne atinge ținta propusă”, ne-a precizat  Ionuț Vintilă.

Obictivul echipei în acest sezon va fi promovarea în Liga a 8-a engleză. Pentru a realiza un astfel de obiectiv, Vintilă a întărit lotul cu mai mulți jucători în această vară, iar printre noutăți s-au aflat Negrilă, Carnariu, Petrescu și Jugaru. FC România va juca miercuri împotriva lui Enfield 1983, în campionat, iar sâmbăta va evolua în primul tur al Cupei Angliei, unde adversară îi va fi Waltham Forest.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele