FC Aninoasa, victorioasă în meci amical

?
Publicitate

Ionuț Parghel
FC Aninoasa se prezintă bine înaintea meciului cu CS Tunari din ultima etapă a campionatului. Într-un joc amical, susținut pe teren propriu, elevii lui Cristi Bălașa au depășit fără probleme o selecționată de juniori republicani a Chindiei Târgoviște.

Aninoasa a trecut de puștii de lângă Turnul Chindiei, cu scorul de 4-2, la capătul reușitelor semnate de Codroiu, Nedelea, Leotescu și Maican. Pentru selecționata de juniori a Chindiei au punctat Niță și Niculăescu. Disputa cu micuții fotbaliști ai Chindiei a reprezentat un test util pentru Pahonțu et comp. înaintea duelului cu Tunari, iar staff-ul tehnic a mizat pe toți componenții din lot. Aninoasa vizează să acumuleze toate punctele împotriva Tunariului pentru a încheia sezonul pozitiv. Înaintea duelului cu ilfovenii jucătorii Aninoasei au moralul ridicat după ce au devenit câștigători în penultima etapă a Ligii a 3-a, dar și în testele de verificare susținute din cauza pauzei forțate din campionat.

FC Aninoasa – Chindia (selecționată juniori)    4-2 (2-2)

Marcatori: Codroiu, Nedelea, Leotescu, Maican/ Niță, Niculăescu.

Aninoasa: Tătar – Grigorescu, Neaga, Pahonțu, Diță – Călinescu, Blas, Dinu, Nedelea – Leotescu, Codroiu. Au mai jucat: Grigore – Maican, Marina, Lică, Mitrea, G. Matei, Năstase. Antrenor: Cristi Bălașa.

Chindia (juniori): Jiboc – Simion, Mihai, Ioniță, Georgescu – Călin, Niță, Manea, Șerban – Niculăescu, Țilică. Au mai jucat: Negrea, Grancea, Bădoiu, Vârtej, C. Nicolae, Atanase, Constantinescu. Antrenori: Ionuț Iugulescu și Irinel Voicu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!