FC Aninoasa a retezat Atletic Bradu. Arbitrul a fluierat finalul jocului cu câteva minute mai devreme | FOTO

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Aninoasa a scăpat de păcate! Echipa din apropierea Târgoviștei a arătat senzațional în Vinerea Mare a Paștelui și a obținut o victorie categorică  la Bradu. Aninoasa s-a impus cu un categoric 3-0 în disputa cu Atletic, la capătul unui joc în care elevii lui Cristi Bălașa au fost de neoprit.

Începutul bun de joc al lui Marina et comp. a făcut din Aninoasa să deschidă rapid scorul, prin Alin Leotescu (9). Atacantul  și-a arătat valoarea în fața porții adverse executându-l fără emoții, cu latul, pe Oprican, pe assist-ul lui Nedelea. După deschiderea scorului, jocul a fost unul și mai spectaculos, cu ocazii de ambele părți. Dacă pentru Aninoasa au irosit mai multe ocazii Codroiu, Blas și Nedelea, Bradul și-a încercat norocul prin Albu, dar niciodată nu l-a putut bate pe Tătar, portar care a securizat perfect poarta până la ultimul fluier al arbitrului. Actul secund a debutat tot cu Aninoasa în atac, iar cu Atletic în degringoladă. În minutul 49 Bradu a rămas în inferioritate numerică, după ce Preda a fost eliminat pentru două galbene. Dâmbovițenii au speculat din plin eliminarea gazdelor și într-un interval scurt de timp s-au năspustit total peste adversar. La următoarea fază a jocului Nedelea a obținut un penalty pentru echipa noastră, după ce a fost faultat de Tănase în careu, iar Pahonțu a ridicat scorul la 2-0 pe tabelă. Aflându-se în zi excelentă, Aninoasa s-a avântat și mai mult peste formația gazdă, iar cu 13 minute înainte de final Leotescu a realizat “dubla” și a dus scorul la unul de neprezentare, după o execuție fabuloasă din marginea suprafeței de pedeapsă. Făcută KO pe teren propriu, Atletic Bradu a aruncat prosopul în minutul 87 și astfel arbitrul întâlnirii a fost nevoit să fluiere finalul jocului mai devreme pentru că echipa lui Ovidiu Tică a rămas în doar șase jucători pe teren, din cauza “accidentărilor” forțate. În condițiile existente, rezultatul final va rămâne 3-0 pentru Aninoasa, dar după deciza Comisiei de Discplină și Etică a FRF.

 

Atletic Bradu – FC Aninoasa    0-3 (0-1)

Marcatori: Leotescu (9, 77), Pahonțu (50 – pen).

Bradu: Oprican – Din, Șerban, Golban, Matei – Preda, Funduruțeanu (46 Sucală), Tănase, Trașcă – Albu (68 B. Ciucă), Tănăsescu (74 Paraschiv). Antrenor: Ovidiu Tică.

Aninoasa: Tătar – Grigorescu, Marina, Neaga, Pahonțu – Diță (84 Năstase), Blas (78 Dinu), Lică, Nedelea – Leotescu, Codroiu (79 Maican). Antrenor: Cristian Bălașa.

Stadion: “Atletic”. Spectatori: 80.

Au arbitrat: Valentin Naidin (Turnu Măgurele) – Liviu Barbu (Videle), Cătălina Nan (Alexandria). Observatori FRF: Marian Ezaru (Craiova) și Constantin Ciocoiu (Băicoi).

Cartonașe galbene: Preda (19, 49), Tănase (42)/ Pahonțu (33), Diță (67).

Cartonaș roșu. Preda (49).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!