FC Aninoasa, la prima victorie în campionat | GALERIE FOTO

Publicitate

Momentele dificile au trecut pentru FC Aninoasa. Gustul victoriei a apărut din nou la formația de lângă Târgoviște după o perioadă de secetă. Elevii lui Cristi Bălașa s-au mobilizat  exemplar și-au depășit cu brio pe CS Mioveni II, cu 3-2, în etapa a șaptea campionatului.

Jucătorii Aninoasei au arătat atitudine de învingători pe întreaga durată a întâlnirii, chiar dacă jocul a avut loc în deplasare. Aninoasa și-a dorit succesul cu argeșenii încă din startul jocului. Neaga a irosit prima ocazie de gol (5), după care Leotescu (23) a avut și el șansa lui, dar șutul său s-a scurs pe lângă poartă. Cu șapte minute înainte de finalul primei reprize, Rusu a deschis scorul, după ce inițial Preda a parat șutul mijlocașului din penalty, obținut de Codroiu, în urma unui contact în careu cu portarul argeșean. Avantajul fragil al Aninoasei nu a durat  prea mult pentru că Mincă a restabilit egalitatea în minutul 40, răzbunând șutul trimis în bară de Iamandi, în debutul întâlnirii. Pe final de repriză Aninoasa a fost la înălțime, iar la ultima fază a modificat din nou tabela, prin Codroiu, în urma unei acțiuni realizate în flancul drept al terenului, pe assist-ul lui Blas. Lupta din teren a devenit și mai interesantă în actul secund. Argeșenii și-au arătat rapid incisivitatea, iar în minutul 48, Neacșu a marcat pentru 2-2. A doua reușită a lui CS Mioveni II a dus Aninoasa să-și arate și mai mult colții. Intrat la pauză în teren, Andronache a devenit eroul Aninoasei, înscriind golul câștigător al dâmbovițenilor la intrarea în ultima jumătate de oră a jocului. După acest gol echipa lui Bălașa a fost și mai activă în plan ofenisv, dar jucătorii dâmbovițeni nu au mai găsit niciodată ținta căutată. Rusu, Călinescu, I.Radu și G. Matei s—au jucat cu ocaziile la poarta argeșeană, dar fără efect pe tabelă. În urma succesului cu argeșenii Aninoasa a arătat că se află într-o creștere continuă, iar rezultatele pozitive au apărut de la un meci la altul. Pentru a se apropia de partea superioară a clasamentului, echipa noastră va fi obligată să învingă pe Astra II, într-un joc ce va avea loc sâmbătă pe teren propriu.

CS Mioveni II – FC Aninoasa    2-3 (1-2)

Marcatori: Mincă (40), Neacșu (48)/ Rusu (38), Codroiu (45), Andronache (61).

Mioveni II: Preda (46 Oprea) – Alexe, Boșneag, Bălan, Lazăr – Mincă (60 Rizea), Iamandi, Mierlea, Neacșu – Arsenică (60 Carcadia), C. Luca (64 Popa). Antrenor: Marius Stoica.

Aninoasa: Priseceanu – Marina, Neaga, Coman, Năstase – Călinescu, Blas, Rusu, Sucală (46 Andronache) – Codroiu (78 I. Radu), Leotescu (83 G. Matei). Antrenor: Cristian Bălașa.

Stadion: “Baza Sportivă a Grupului Școlar Colibași”. Spectatori:  100.

Au arbitrat: Robert Dumitru (Balș) – Mihai Dumitru (Slatina), Andrei Buda (Hunedoara). Obsrvatori FRF: Constantin Ștefan (București) și Viorel Nicolescu (Videle).

Cartonașe galbene: Mincă (50), Popa  (81).

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele