Explozie puternică, urmată de un incendiu noaptea trecută, într-un bloc din Târgoviște. Un bărbat a fost rănit, alte 30 de persoane s-au autoevacuat

Publicitate

A fost alarmă noaptea trecută în municipiul Târgoviște! O explozie puternică, urmată de un incendiu a avut loc primul etaj al unui bloc de pe strada Radu Popescu, din Microraionul IV, potrivit ISU Dâmbovița. Aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat.

De asemenea, un bărbat de 57 de ani a fost rănit în urma exploziei. Acesta a suferit arsuri la nivelul feței. A fost evacuat din apartamentul său de către pompieri. După evacuare, bărbatul a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ Dâmbovița, ajuns la fața locului.

În urma exploziei au fost efectate ușa de la intrare a blocului, ușa, ferestrele și balconul apartamentului unde s-a produs bubuitura, dar și 3 autoturisme aflate în fața blocului. Explozia a fost urmată de un început de incendiu (au ars furtunul de la aragaz și materiale textile.

La o primă evaluare a urmărilor exploziei, se pare că nu a fost afectată structura blocului. A fost solicitat Inspectoratul de Stat în Construcții pentru efectuarea unor verificări de specialitate.

Pentru lichidarea incendiului au acționat pompierii Detașamentului Târgoviște, care au acționat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială pentru lucru la înălțime.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!