Ești pasionată de zodiac? Iată ce coafură ţi se potrivește în funcție de zodie!

Publicitate

Astrele pot influența anumite aspecte din viața unei persoane, de la cele mai minore până la cele majore, mai serioase și semnificative, mai ales dacă acea persoană crede în semnele transmise de lumea zodiacală și este pasionată de această latură. Atunci când vine vorba despre alegerea unei coafuri, trebuie să ții cont de anumite aspecte precum: lungimea care te avantajează, culoare care îți pune trăsăturile în evidență. Cu toate acestea, uneori, și zodiacul poate fi un aspect demn de luat în calcul, mai ales atunci când îți dorești o schimbare.

Descoperă ce tip de coafură prezic astrele că ți se potrivește, conform semnului tău zodiacal!

 • Berbec – Ești o fire impulsivă, energică și plină de viață. Din acest motiv, o coafură banală sau un par tuns drept nu ți s-ar potrivi. Dimpotrivă, ar trebui să încerci look-uri mai îndrăznețe precum tunsorile pixie sau boburile asimetrice. Chiar dacă obținerea acestor coafuri poate fi destul de dificilă, există o multitudine de perii pentru coafat şi produse de styling pe care le poți folosi pentru un rezultat mult mai apropiat de ceea ce îți dorești.

 

 • Taur  – Persoanele din această zodie sunt caracterizate de seriozitate și de multă perseverenţă, preferând de cele mai multe ori să nu iasă din tipare sau să treacă neobservate. Unei femei Taur i se potrivește cel mai bine părul lung, tuns drept. Aceasta va apela, în cazul unor evenimente mai importante, la coafuri deloc sofisticate, precum buclele lejere, pentru că îi pun în evidență chipul și latura angelică.

 

 • Gemeni – Efervescența este una dintre caracteristicile lesne de observat la o femeie născută în zodia gemeni. În același timp, aceasta este destul de senzuală, iar pentru că este conștientă de acest lucru, mizează întocmai pe cele mai importante atuuri. Tunsorile medii avantajează cel mai bine femeile din această zodie, mai ales că buclele bine definite vor arata destul de bine pe o astfel de lungime a părului, lăsând la vedere zone precum clavicula și umerii, considerate a fi un simbol al senzualității și al eleganței feminine.

 

 • Rac – Dacă ești născută în zodia Rac, există șanse mari să fii o persoană destul de sensibilă și romantică, iar din acest punct de vedere, pentru a îți completa imaginea, cel mai bine este de optezi pentru o tunsoare în aceeași notă. Părul lung sau mediu, ușor filat, coafat prin ondularea vârfurilor poate reprezenta una dintre cele mai potrivite tunsori și coafuri pentru tine.

 • Leu  – Regele Junglei poate fi chiar și … o femeie. O femeie ce are un par strălucitor și perfect aranjat, o tunsoare de tipul bob, care să îi pună în evidență trăsăturile chipului și care să o facă să pășească și mai încrezătoare. Cu siguranță, această femeie aparține zodiei Leu.

 

 • Fecioara – Firi destul de reci, Fecioarele, sunt de părere că trebuie să impresioneze mai mult prin cunoștințele pe care le-au dobândit și prin caracterul puternic și de neclintit pe care l-au format de-a lungul timpului. Asta nu înseamnă, însă, că doamnele din această zodie acordă mai puțină atenție îngrijirii personale, doar că acestea preferă să petreacă destul de puțin timp în oglindă, motiv pentru care optează pentru coafuri simple, dar de efect. Părul îndreptat cu cărarea pe mijloc pare să fie una dintre cele mai sigure variante la care o Fecioara va apela, mai ales că această coafură poate să rezoneze și să îi completeze perfect personalitatea.

 

 • Balanță – Sunt, în general, persoane pentru care eleganţa și rafinamentul sunt trăsături definitorii pentru existența lor. În același timp, majoritatea Balanțelor sunt firi mai artistice și mai visătoare, lăsându-se prinse tot timpul în mrejele acestei lumi ideale. Din punctul de vedere al tunsorii și coafurii potrivite, aceste persoane optează pentru părul tuns în scări/trepte, deoarece este ușor de aranjat și poate fi în aceeași măsură simbolul unei femei elegante și sofisticate, dar și al unei firi mai romantice.

 

 • Scorpion – Libertatea este cea mai mare dorință a femeilor născute în zodia Scorpion, acestea dorindu-și mereu să se bucure de experiențe unice, inedite. Și look-ul lor este unul în aceeași notă, adoptând o vestimentație nonconformistă și o coafură care să nu implice și care să nu pară că aceasta și-a petrecut ore în șir în fața oglinzii. Buclele neglijente sau coafurile messy sunt cele mai abordate de doamnele și domnișoarele din zodia Balanță.

 

 • Săgetător – Reprezentantele feminine ale acestei zodii de foc sunt caracterizate de impulsivitate și de dorința de a își arată latura ludică. Poate acesta este și unul dintre motivele pentru care, în special persoanele tinere optează pentru un look extravagant, care să exprime jovialitate și tinerețe.

 

 • Capricorn – Femeile din această zodie sunt fascinate de tot ceea ce este simplu și de bun gust. Acestea au o predilecție pentru carieră și viața profesională, optând un look pe măsură. Coafurile simple, de inspirație office sunt cele care le caracterizează pe doamnele din zodia Capricorn și pe care aleg să le poarte cu mândrie.

 • Vărsător – Firi senzuale, femeile din zodia vărsător aleg să își poarte părul într-o parte, astfel încât să le pună în evidență cele mai frumoase trăsături ale feţei. De cele mai multe ori, acestea aleg coafurile bob asimetrice sau părul de lungime medie.

 

 • Pești – persoanele din zodia Pești au excelat tot timpul la capitolul personalitate, reușind să adopte o atitudine impunătoare, care se poate remarca inclusiv prin stilul vestimentar și coafură. Majoritatea persoanelor născute în această zodie aleg să poarte un breton drept pentru a le evidenția trăsăturile feminine ale chipului.

Așadar, acestea sunt cele mai accesate look-uri de către zodii. Ție ce coafură ți se potrivește?

Surse foto:
www.pexels.com
www.pinterest.com   

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!