Echipaj dâmbovițean ISU la Competiția Mondială de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat

Publicitate

În perioada 30 august – 3 septembrie, la Târgu Mureș, are loc Competiția Mondială de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat (World Rescue Challenge), pentru prima oară organizată de România.

Echipa Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița este formată din: slt. Claudiu Stan – şef lot, plt.adj Eugen Măntescu – şef echipaj, plt.adj. Ioan Bogdan Gheorghe – paramedic, plt.maj. Cătălin Guran – paramedic, plt.adj. Carol Enache – paramedic, plt.maj. Alexandru Măruță – servant şi plt.maj. Marius Cristian Costache – servant.
Echipa dâmbovițeană a avut deja un parcurs deosebit începând din anul 2015, când a obținut locul 1 la faza zonală de la Titu și locul 3 la faza națională de la Târgu Mureș, în anul 2016 a obținut locul 1 la faza zonală de la Giurgiu și locul 2 la faza națională de la Titu, iar în acest an, a obținut locul 2 la faza zonală de la Călărași, toate acestea în cadrul Competiției de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat. Participarea la concursul de la Târgu Mureș este un bun prilej pentru testarea deprinderilor şi îmbunătăţirea practicilor de lucru și de împărtăşit cu ceilalți competitori pasiunea care-i reunește, aceea de salvatori de vieți.
Competițiile World Rescue Challenge reunesc, începând din 1999, cele mai bune echipe de descarcerare și prim-ajutor din lume, care provin din fiecare țară membră World Rescue Organization, la care România a aderat în urmă cu patru ani.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele