Drama unui tată! Şi-a putut salva doar un copil

Publicitate

Accidentul cumplit de la limita judeţelor Argeş şi Giurgiu, unde o maşină a căzut în râul Argeş, un copil de 13 ani pierzându-şi viaţa, a provocat multă tristeţe. În maşină se aflau un bărbat şi cei doi fii ai săi de 11 respectiv 13 ani, aşa cum am scris în cursul zilei de ieri. Din păcate, doar cel mic a scăpat cu viaţă.

Autovehiculul, o Dacie 1300, nu a fost dotat cu caucuri cu iarnă şi la un moment din cauza drumului plin de noroi a început să alunece, căzând apoi în râu.

A salvat doar un copil

Potrivit observator.tv, copii se aflat pe bancheta din spate a maşinii, iar tatăl a apucat să-l tragă afară doar pe unul dintre băieţii în timpul căderii, iar apoi a asistat neputincios cum maşina se scufundă în apă. Din nefericire, bărbatul nu avea telefon mobil, astfel că a fost nevoit să meargă doi kilometric pe jos până acasă cu băieţelul cel mic, de unde a sunat la 112. Trecuse o oră de la accident în momentul apelului. Maşina a fost scoasă din apă cu ajutorul unui buldoexcavator. Băiatul de 13 ani a fost resuscitat timp de aproximativ o oră, însă nu s-a mai putut face nimic.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!