Două speranțe ale voleiului dâmbovițean, campioane naționale! Andrarda Dumitrescu și Andreea Neagu au cucerit titlul național la minivolei cu CSV Craiova

Publicitate

Ionuț Parghel
Performanță remarcabilă pentru două speranțe ale voleiului dâmbovițean. Andrada Dumitrescu (12 ani) și Andreea Neagu (12 ani), fiicele foștilor fotbaliști divizionari Marius Dumitrescu și Laurențiu Neagu, au devenit campioane naționale la minivolei, cu CSV Craiova.

Echipa antrenată de Radu Chifu și Raluca Andrei a ajuns campioana țării la Sighetul Marmației, după ce-a înregistrat victorii pe linie în cadrul turneului final. În disputa din finala mare, formația olteană a trecut de CSM București cu 3-1. Cucerirea titlului național a adus multă bucurie în rândul celor două sportive târgoviștene. “A fost ceva de vis. A fost un turneu frumos, dar și greu. Vizam să obținem acest titlu, după ce la startul turneului final eram echipa cotată cu cele mai mari șanse la câștigarea competiției. La turneul final am defilat și am avut numai victorii pe linie. Am crezut în noi că tot timpul că vom obține trofeul, iar la sfârșit ne-am îndeplinit obiectivul. Pentru mine este o mândrie că am devenit campioană națională”, ne-a declarat Andrada Dumitrescu, jucătoare ce a început voleiul la 7 și jumătate la CSȘ Târgoviște. Cele două sportive târgoviștene au ajuns la CSV Craiova în luna decembrie a anului trecut de la CSȘ Târgoviște, formație cu care sezonul trecut a ajuns vicecampioană națională la minivolei. Finalizarea sezonului de minivolei va face din cele două voleibaliste dâmbovițene să revină la CSȘ Târgoviște, sub comanda lui Ion Atanasiu, descoperitorul celor două speranțe ale voleiului dâmbovițean.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!