Două persoane rănite într-un accident rutier în Dâmbovița. Una dintre victime, transportată de urgență la spital

Foto arhivă
Publicitate

Două persoane au implicate într-un accident rutier produs sâmbătă, pe raza localității Slobozia Moară, în urma evaluării medicale una dintre victime a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații.

Zona accidentului a fost asigurată de pompieri Gărzii Răcari, care au intervenit cu un modul de descarcerare și un echipaj SMURD, dar și pompierii Detașamentului Titu, cu un echipaj SMURD. Tot acolo s-a deplasat și un echipaj SAJ.

“Se intervine pentru asigurare zonă în cazul unui eveniment rutier în Slobozia Moară. Din primele informații sunt 3 auto implicate și două persoane rănite, neîncarcerate.

Sunt mobilizate la locul evenimentului o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de la Garda Răcari și o ambulanță SMURD de la Detașamentul Titu, iar de la SAJ DB 1 echipaj.

La locul evenimentului echipajele de pompieri au identificat 2 persoane rănite cărora li se acordă îngrijiri medicale la locul accidentului. Dintre cele două persoane, una a fost preluată de echipajul SAJ și este transportată la UPU Târgoviște”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!