Dosar penal pentru un tânăr din Dâmbovița. A lovit cu o mașină o căprioară pe care a transportat-o ulterior într-o zonă cu vegetație înaltă

Foto: Arhivă
Publicitate

Polițiștii din Titu au întocmit dosar penal unui tânăr din localitatea Puțu cu Salcie că ar fi lovit cu o autoutilitară o căprioară pe fondul de vânătoare nr. 31 Titu, pe care ulterior, ar fi transportat-o într-o zonă cu vegetație înaltă.

Conform unui comunicat IPJ Dâmbovița, animalul a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predat instituției abilitate.

“La data de 18 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au fost sesizați de o persoană cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare nr. 31 Titu, a fost lovită o cervidă de o autoutilitară.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit următoarele:

Un bărbat de 21 de ani, din localitatea Puțu cu Salcie, ar fi acroșat cu o autoutilitară o cervidă pe care, ulterior, ar fi transportat-o într-o zonă cu vegetație înaltă.

Animalul a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predat instituției abilitate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art.42 lit. a și art. 44 lit. b din Legea 407/2006, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!