Doi tineri din Dâmbovița au fost reținuți pentru că au furat 500 de lei dintr-un magazin! Complice a fost și un alt tânăr, de 17 ani

Publicitate

Doi tineri, de 24 și 36 de ani din localitatea dâmbovițeană Titu au fost reținuți pentru 24 de ore, de către Poliția Orașului Titu, fiind suspectați de e furt și tentativă la infracțiunea de furt.

Astăzi, 3 septembrie, cele două persoane vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unor măsuri preventive, fapta lor fiind prevăzută de Codul Penal.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că cei doi bărbați, împreună cu un tânăr de 17 ani, ar fi pătruns într-o societate comercială de unde ar fi sustras 500 de lei. Totodată, aceștia ar fi încercat să pătrundă într-o stație de distribuție carburant și într-o casă de schimb valutar.

Activitățile de cercetare penală au fost desfășurate sub coordonarea directă a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari, fiind continuate pentru documentarea întregii activități infracționale și dispunerea măsurilor prevăzute de lege

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!