Doi jucători de la Chindia Târgoviște, în echipa ideală a etapei a 24-a. Viorel Moldovan a fost nominalizat antrenorul rundei de LPF

Publicitate

Ionuț Parghel

După o pauză destul de îndelungată, Chindia Târgoviște oferă din nou jucători în echipa ideală a etapei.

La finalul rundei cu numărul 24, reprezentanții Ligii Profesioniste iau nominalizat în “11”-le ideal de la formația dâmbovițeană pe mijlocașii Vadim Rață și pe Franck Yameogo.

În disputa cu Astra Giurgiu, câștigată de Chindia cu 2-1, ambii jucători au evoluat toate cele 90 de minute. Mai mult de atât,  Yameogo a marcat cel de-al doilea gol al Chindiei în disputa cu giurgiuvenii și a contribuit decisiv la golul marcat de Neguț. Reușita cu Astra a reprezentat  primul gol al fotbalistului african în tricoul echipei târgoviștene. De asemenea, în caracterizarea celor de la LPF, Yameogo s-a aflat la cel mai bun meci pe prima scenă fotbalistică din România.

Vadim Rață a făcut legătura între compartimentul defensiv și cel ofensiv. Potrivit celor de la LPF, fotbalistul din Republica Moldova este un jucător exponențial în sistemul gândit de Viorel Moldovan.

Pe de altă parte, Chindia l-a dat pe Viorel Moldovan ca antrenorul etapei, după ce a reușit cu târgoviștenii o victorie mare. În disputa cu astralii, Chindia a practicat un joc solid la centrul terenului, unde a blocat majoritatea încercărilor adversarilor de a iniția acțiuni ofensive. Chindia a fost prima echipă care a câștigat pe terenul formației giurgiuvene.

Iată echipa ideală a etapei 24 în Liga 1:

Pigliacelli (U. Craiova) – Miron (FC Botoșani), Tincu (Sepsi), M. Constantin (Gaz Metan) – Merloi (Clinceni), Rață (Chindia), Căpățână (Fc Voluntari), Yameogo (Chindia) – Țîră (FC Voluntari), Dugandzic (FC Botoșani), Mihăilă (U Craiova). Antrenor: Viorel Moldova (Chindia).

Sursă foto: Chindia Târgoviște/ Răzvan Păsărică

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!