Doi fraţi din Dâmboviţia, prinşi încercând să introducă în ţară biciclete furate din Germania. Ce au declarat aceştia

Publicitate

Doi fraţi din Dâmboviţa, Andrei R. şi Marian R, în vârstă de 25 respectiv 30 ani, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră de la Nădlac, încercând să introducă în ţară 58 de biciclete.

Acestea valorau aproximativ 920.000 de lei şi au fost semnalate ca fiind furate din Germania. Bicicletele, care erau noi, sunt produse de mărci ca Bulls, Cube sau Haibike Conform documentelor de însoţire a mărfii, cei doi fraţi transportau paleţi cu pământ de flori din Olanda pentru România, doar că la control specific efectuat, poliţiştii au descoperit în compartimentul marfă al mijlocului de transport şi cele 58 de biciclete, pentru care nu au putut prezenta documente legale.

Ar fi primit 1500 de euro pentru a introduce în ţară bicicletele

Cei doi dâmboviţeni au declarat că au încărcat pământul de flori în Olanda, iar pe timpul staţionării într-o parcare din Germania au fost abordaţi de doi conaţionali care le-au propus ca, în schimbul sumei de 1.500 euro, să transporte bicicletele în România. Bicicletele, în valoare de aproximativ 920.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele