Doi dâmbovițeni, prinși de polițiști în timp ce exploatau agregate minerale fără autorizație

Publicitate

Doi dâmbovițeni de 64 și 41 de ani au fost depistați de polițiștii din Dragomirești în timp ce axtrageau resurse minerale pe un teren amplasat în apropierea albiei râului, pe raza localității Mănești.

Potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, ambii s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de extragere a agregatelor minerale fără autorizația de gospodărire a apelor și executarea de activități miniere fără permis sau licență.

“La data de 16 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au depistat, pe raza localității Mănești, doi bărbați de 64 și 41 de ani, în timp ce desfășurau activități de extragere a agregatelor minerale pe un teren amplasat în apropierea albiei râului Dâmbovița.

Activitățile ar fi fost desfășurate prin folosirea unui excavator și a unei autobasculante.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “extragere a agregatelor minerale fără autorizația de gospodărire a apelor” și „executarea de activități miniere fără permis sau licență”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!