Doi bărbați din Dâmbovița, bătuți cu sânge rece cu bâtele şi topoarele. “Pe mine au vrut să mă omoare”

Publicitate

Ştefan Khalil
Doi bărbați din comuna dâmbovițeană Decindeni, ginere și socru, au fost bătuți crunt de vecinii care și-au adus vitele pe pășunea lor. Cei doi le-au cerut acestora să ia animalele de pe terenurile de deal, cultivate de localnici. Conflictul este unul mai vechi, doar că de data aceasta s-a ajuns la violență. Socrul şi cu ginerele său au fost atacaţi cu bâte şi topoare şi au fost lăsăți plini de sânge,  Victimele au făcut plângere la poliție.

Bătuți fără milă de vecinii lor, cei doi bărbați s-au târât practic până acasă pentru a suna la ambulanță și poliție. Se pare că proprietarii animalelor le aduceau adeseori să pască pe pământurile pe care oamenii munceau să le cultive. Conflictul ar fi început de această dată atunci când victimele filmau animalele de pe teren. Bặtặuṣii s-au înfuriat și i-au lăsat pe cei doi bărbați la pământ, plini de sânge.

“Mi-au dat cu toporul mie. M-au terminat. Au vrut să mă omoare pe mine. Cică de ce stau mereu să le spun să dea vacile la pe terenul nostru”, a declarat unul dintre bărbaţii bătuţi.

Potrivit fiicei bărbatului bătut crunt, doi agresori ar fi sărit pe tatăl său şi alţi doi ar fi tăbărât pe soţul său.

De fiecare dată când au făcut plângere, spun victimile, nu s-a luat nicio măsură. Se pare că proprietarii au foarte multe animale și încasează de la APIA subvenții deși condițiile în care le țin sunt greu de imaginat.

Cele două victime vor primi 9 zile de îngrijire medicală, iar poliția deja a deschis un dosar penal pentru lovituri şi alte violențe.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!