Discuții la Parlament despre planurile Arctic în Dâmbovița

Publicitate

În contextul participării delegației Arctic la evenimentul de lansare a ediţiei din 2018 a schemei de ajutor de stat instituită prin HG 807, eveniment organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, senatorul Adrian Țuțuianu, fost președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, a primit vizita delegației companiei Arctic, condusă de directorul general Murat Buyukerk.

”A fost un bun prilej de a discuta despre investițiile companiei în județul Dâmbovița, despre planurile de viitor, dar și despre modul în care autoritățile locale și centrale pot sprijini investitorii. Sunt bucuros că eforturile pe care le-am depus ani de-a rândul își arată rezultatele. În același timp, sunt încrezător că vor urma și alte investiții generatoare de locuri de muncă, de taxe și impozite la stat”, a transmis parlamentarul social-democrat.

Vă reamintim că Arctic construiește în Dâmbovița, la Ulmi, viitoarea cea mai mare fabrică de mașini de spălat din Europa. Compania a început deja recrutările pentru angajare, iar cei interesați pot depune CV-uri și la sediul Primăriei Ulmi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!