Dinamo vrea să-l ia pe Neicuţescu de la Chindia Târgovişte. “Sper să nu fie vorba de răutate”

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște se află foarte aproape de a-și pierde cel mai important om de gol din acest sezon. Atacantul Mihai Neicuțescu (20 ani) păstrează șanse mari de a fi repatriat de Dinamo București. Jucătorul este dorit în “Groapă” de antrenorul Eugen Neagoe, care consideră că acesta este polivalent și poate juca pe mai multe posturi, inclusiv ca mijlocaș stânga. Neicuțescu a ajuns la Târgoviște de la Dinamo sub formă de împrumut.

Înțelegerea contractuală dintre Chindia și Neicuțescu expiră în vara anului viitor, mai exact în luna iulie, dar în contractul dintre cele două părți există o clauză prin care Dinamo poate să-și repatrieze atacantul în orice moment. “Există o clauză în acordul de transfer de la Dinamo care prevede acest lucru, poate fi luat oricând. Am avut deja un prim contact cu cei de la Dinamo. Într-adevăr, ei îl doresc. Eu sper să nu fie vorba de răutate că nu s-a ajuns la un acord privind antrenorul Viorel Moldovan. Neicuțescu s-a simțit destul de bine și cred că a progresat destul de mult la Târgoviște. Eu îmi pun o întrebare. Când s-a greșit? În primăvară când l-au dat sau acum când îl iau înapoi. Din câte știu eu, nu prea își dorește să ajungă la Dinamo. Vrea să rămână la noi, se simte bine”, a precizat Marcel Ghergu, președintele Chindiei, pentru digisport.ro.

Pe de altă parte, Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al “câinilor”, nu a exclus nici el ca Neicuțescu să fie rechemat la Dinamo. “Poate va fi căutat. Ne gândim să-l aducem înapoi”, a transmis pentru aceeași sursă.

În actualul sezon al Ligii 1, Neicuțescu a marcat două goluri pentru Chindia. Primul a fost înscris în disputa cu Gaz Metan Mediaș, iar al doilea împotriva lui CFR Cluj. Jucătorul a jucat până acum la Dinamo II, Dinamo și Chindia.

Sursă foto: Răzvan Păsărică

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!