DE VIS! Marica, Marius Niculae, Dănciulescu şi Ciobotariu au fost la Târgovişte! Invazie de legende dinamoviste în Cetate | GALERIE FOTO

Publicitate

Fotbaliști de legendă al lui Dinamo București au poposit joi după-amiază la Târgoviște. Aceștia au participat la un meci demonstrativ găzduit de Complexul Turistic de Natație, cu ocazia Zilelor Cetății 2017.

Partenerul de joc al “câinilor” a fost echipa Consiliului Local Municipal Târgoviște, unde căpitanul din teren a fost Cristian Stan, primarul urbei. Disputa dintre cele două formații s-a terminat cu victoria lui Dinamo old-boys (12-6), dar și gustul unui specatacol care a fost savurat din plin de combatante. Vedetele dinamoviste care au evoluat în acest meci de poveste au fost Marius Niculae, Ionel Dănciulescu, Ciprian Marica, Andrei Mărgăritescu, Cătălin Munteanu, Liviu Ciobotariu, Daniel Iftodi, Iulian Mihăescu, Adrian Iordache, Marian Ivan, Costel Orac, Ovidiu Tâlvan, Florin Cheran, Constantin Eftimescu, Nicușor Vlad, Cornel Mirea, Vasile Pantazi, Marian Andrei și “Procurorul” Cornel Dinu. La finalul jocului, Dinu a ținut un discurs care a emoționat toată lumea prezentă în tribune, dar și pe terenul de joc.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele