De la control judiciar la arest preventiv! Un morenar a ajuns după gratii după ce a provocat distrugeri unei societăți comerciale

Publicitate

Ionuț Parghel

Un bărbat din Moreni, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat după ce a provocat distrugeri unei societăți comerciale și a tulburat ordinea și liniștea publică pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Acesta, se pare că, și-a dorit să ajungă după gratii, atâta timp cât se afla sub incidența măsurii de control judiciar. Conform unei informări IPJ Dâmbovița, morenarul a fost depus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dâmbovița.

În cursul serii de 23 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale, cu privire la faptul că un bărbat a spart geamurile de la firma sa.

O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, un bărbat, de 38 de ani, Moreni, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi provocat distrugeri la un punct de lucru al unei societăți comerciale, tulburând ordinea și liniștea publică.

De asemenea, polițiștii au stabilit că acesta se afla sub control judiciar,măsura dispusă în ziua de14 ianuarie 2020, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice, fapte comise în dauna aceleiași părți vătămate.

Polițiștii au procedat la reținerea bănuitul pentru 24 de ore, iar la data de 24 ianuarie a.c., față de acesta, instanța de judecată a dispus înlocuirea controlului judiciar pentru 60 de zile cu măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dâmbovița”

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!