Data lansării Android 7 Nougat: actualizarea și noile caracteristici

547

Actualizarea Android Nougat 7.1.2 de pe Google este disponibilă acum

Android Nougat este reîmprospătarea mare a sistemului de operare pentru telefon și tabletă Google, care a fost atât de rafinat încât compania a trecut de jumătatea alfabetului cu nume de 14 din 26 de litere.

Nu se va opri nici la Android 7.0. Android 7.1 a fost lansat pe dispozitivele Nexus în octombrie 2016, iar Android 7.1.1 a fost disponibil pentru telefoanele și tabletele Google la data de 5 decembrie. Android 7.1.2 este cel mai nou, iar Android O (Android Oreo sau Android 8) este acum în faza de testare beta. Astfel, există o șansă bună ca telefonul tău – fie că este vorba de Samsung Galaxy S7 Edge, OnePlus 3T, Huawei P9 sau LG G5 –  să fie deja actualizat la versiunea Android Nougat, sau să vină foarte curând.

Cu toate că Android Nougat este disponibil acum, upgrade-ul va depinde în totalitate de dispozitivul dvs, deoarece data de lansare efectivă este eșalonată.Este pre-încărcat pe o varietate de telefoane noi, ca Google Pixel și Google Pixel XL, și este disponibil pentru descărcare pe dispozitivele Google Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 6, Nexus 9, Google Pixel C și Nexus Player . Pentru acestea, nu este nevoie de așteptare. Din păcate, Nexus 6 va mai avea ceva de așteptat datorită faptului că Google s-a confruntat cu o eroare neprevăzută ce i-a determinat să treacă de la Android 7.1.1 înapoi la 7.0.Nexus 5 nu va primi acest update la Nougat și, în cel mai bun caz, se vor face doar actualizări în privința securității.Între timp, Samsung, LG, HTC și alți producători de telefoane sunt nevoiți să construiască propria versiune a software-ului, fapt ce va dura luni bune.

Alin Miriță

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!