”Dar din dar pentru suflete minunate”, o campanie pentru 400 de copii din Glodeni. Alătură-te și tu!

Publicitate

În preajma sărbătorilor Nașterii Pruncului Sfânt, câțiva târgovișteni minunați au pornit o campanie de într-ajutorare, deloc ușoară, dar cu mari satisfacții sufletești, deopotrivă pentru inițiatori și participanți. Iar ideea cu care s-a pornit a devenit o mare și frumoasă poveste, foarte mulți oameni de bine, din Dâmbovița, din țară și de peste hotare, ”sărind” în ajutorul inițiatorilor în strângerea de obiecte și alimente.

Proiectul caritabil poartă numele ”Dar din dar pentru suflete minunate” și anul acesta el este destinat unui număr de 400 de copii din Parohia Glodeni.
Mai exact, toți cei care doresc sunt așteptați cu mare drag să se alăture campaniei prin care se strâng EXCLUSIV îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente și jucării, deci NU SE ACCEPTĂ BANI!
Despre campanie au vorbit inițiatoarele, Daniela Petre și Manuela Spătaru, dar și fostul primar al Târgoviștei, Gabriel Boriga, care s-a alăturat cu tot sufletul celor două prietene.
”A fost o inițiativă proprie, m-am gândit că sunt foarte mulți oameni care au nevoie de lucruri pe care poate noi nu le mai folosim. Am lansat inițiativa aceasta pe facebook. O bună prietenă a mea mi-a spus despre cei 400 de copii de la Glodeni care au nevoie de noi. S-au implicat foarte mulți oameni, au sunat de peste hotare, sunt oameni mulți care vor să ajute”, a precizat Daniela Petre, amintind că toată campania va avea și un punct culminant: un spectacol de gală, cu muzică și invitați de renume, ce se va desfășura ”acasă” la cei 400 de copii: Căminul Cultural din comuna Glodeni, duminică, 19 noiembrie, de la ora 14.00.
Evenimentul îi va avea ca invitați pe artiștii Any Crăciun, Mariana Marin Davidescu, Izabela Simion, Ansamblul folcloric Chindia, Ansamblul Rodica Bujor, și nu în ultimul rând pe Cristian Bălașa, fostă glorie a echipei de fotbal Chindia Târgoviște.
Alături trup și suflet de campanie și cu convingerea proprie că ”a face bine este o calitate care nu trebuie să ne părăsească niciodată”, Gabriel Boriga a declarat: ”Două târgoviștence au avut o idee, acum, în preajma sărbătorilor de iarnă. Persoana mea s-ar putea să atragă interese, simpatii sau antipatii. Însă trebuie să fac precizarea că suntem trei oameni care, în calitate de târgovișteni, de oameni cu suflet mare, dorim să ajutăm 400 de copii din Parohia Glodeni. Evenimentul va avea loc pe 19 noiembrie și va consta în strângere de hăinuțe, încălțăminte, jucării, alimente. Nu există un ONG sau vreun partid în spatele sau în fața acestei acțiuni, ci doar bun simț, dăruire și spirit de ajutor. Ca de fiecare dată, mă alătur acestor activități. A face bine este o calitate care nu trebuie să ne părăsească niciodată. Vreau să mulțumesc tuturor celor care s-au alăturat acestei acțiuni, și nu sunt puțini”. Totodată, Gabriel Boriga a ținut să mulțumească pentru implicare și susținere Consiliului Județean Dâmbovița: ”Am avut o deschidere foarte largă din partea CJD, care ne va ajuta cu Ansamblul Chindia. Le mulțumesc pe această cale lor și celor care s-au alăturat campaniei. Să vezi copii fericiți cred că este cel mai important lucru pe lume. Avem și parteneriatul necondiționat al Arhiepiscopiei Târgoviștei, preoții din mai multe zone deja s-au mobilizat”.
De acești copii, beneficiarii campaniei ”Dar din dar pentru suflete minunate”, copii cu vârste între 3 și 19 ani, se ocupă deja Parohia Glodeni, iar unui număr de aproximativ o sută de copii, în fiecare duminică, li se oferă o masă caldă. Și nu numai lor, ci și bătrânilor.
Toți cei care doresc să fie alături de copiii din Glodeni, care doresc să doneze – reamintim NUMAI hăinuțe, alimente, jucării sau încălțăminte – pot obține detalii non stop la numerele de telefon 0720/654155 sau 0727/682010.
Totul este strâns deocamdată într-un depozit situat în cartierul CFR din Târgoviște. Detalii – și pe pagina de facebook ”Dar din dar pentru suflete minunate”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!