Dâmboviţenii sunt îngroziţi! „Este revoltător ce se întâmplă. O să ne împrumutăm pe la bănci pentru a cumpăra mâncare”

Publicitate

Preţurile la alimente au explodat, fapt care a atras nemulţumirea oamenilor de rând, a celor care duc greul, a celor care plătesc taxe peste taxe. Multe alimente se regăsesc acum la preţ aproape dublu, o creştere greu de suportat mai ales de către cei cu venituri mici. Oricât ar dori unii sau alţii să argumenteze aceste scumpiri, în unele cazuri preţurile au devenit absurde.

Numai un kg de kaizer a sărit de la 22 lei, la 38 lei. De ouă nu mai vorbim. Până şi preţul la biscuiţi a început să crească. Pentru dâmboviţeni traiul tinde să devină din ce în ce mai greu şi sunt îngroziţi de ce va urma. Mulţi sunt speraţi că ar putea să ajungă să se împrumute pe la bănci ca să supravieţuiască.

„Este revoltător ce se întâmplă. Toată lumea profită, în special producătorii şi comercianţii, care umflă acum preţurile până la absurd. Dintr-o dată, nu mai sunt ouă în Europa, domne, nici carne, şi cică din acest motiv se scumpesc. Păi cum aşa? Că doar prin supermarket-uri nu găseşti acum o cantitate mai mică de ouă, de carne sau de pâine”, spune un dâmboviţean.

„Vă spun că o să ne împrumutăm pe la bănci pentru a ne putea permite să cumpărăm mâncare. Cum să trăieşti dintr-un salariu de 1450 lei, mai ales acum când totul se scumpeşte, de la mâncare şi până la utilităţi?”, a transmis un alt dâmboviţean revoltat.

„O să ajungem să murim de foame. Pur şi simplu nu se poate trăi în aceste condiţii. Cresc preţurile la alimente, curentul se scumpeşte, apa şi gazul la fel. Nu se mai poate aşa. Vor să ne omoare, că altfel nu îmi explic de ce se întâmpla asta. Sunt proteste peste proteste, oamenii încep să iasă în stradă. Cei de la putere chiar nu văd că este tot mai greu pentru omul de rând să supravieţuiască?”, a spus o doamnă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!