DÂMBOVIŢA: Un bărbat de 77 de ani şi o femeie de 53 de ani, cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Publicitate

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat un bărbat de 77 de ani, din Târgoviște, care deținea cartușe confecționate ilegal de către acesta. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au descoperit la domiciliul celui în cauză mai multe componente pentru fabricarea cartușelor de vânătoare.

Pe numele lui, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fabricare sau asamblare de arme letale, de piese sau de muniţie pentru acestea, fără respectarea prevederilor legale. De asemenea, bunurile descoperite au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Totodată, o femeie de 53 de ani este cercetată de polițiști întrucât, la data de 19 ianuarie, a fost depistată în timp ce deţinea un pistol de autoapărare, deşi valabilitatea permisului de port de armă era expirată. Faţă de aceasta a fost dispusă măsura anulării dreptului de port și folosire a armelor neletale supuse autorizării.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!