DÂMBOVIŢA: Un bărbat, aproape de a fi omorât. A vrut să îi taie gâtul. “Am pus mâna ca să mă feresc şi m-a tăiat la mână”

Nuțu Petre (foto cronica-gaestiului.ro)
Publicitate

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din comuna dâmbovițeană Vișina a fost foarte aproape de a fi omorât de niște indivizi din localitate. Acesta a fost bătut cu bestialitate chiar în fața porții casei sale, potrivit cronica-gaestiului.ro.

Patru bărbați, tatăl și cei trei fii, s-au năpustit asupra sa cu furci și bâte. Unul dintre ei a i-a pus drujba la gât victimei, amenințându-l că ii taie campul. Ba chiar a încercat să o pornească, însă nu a reușit să desfacă piedica, după cum a mărturisit victima. „Unul dintre fraţi a pornit drujba, care avea piedica pusă, şi s-a îndreptat către gâtul meu. Nu a reuşit să desfacă piedica, pentru că altfel îmi tăia gâtul. Am pus mâna ca să mă feresc şi m-a tăiat la mână. Mi-au zis că mă omoară, pentru că nu mai au loc de mine pe stradă. Ceilalţi aveau topor şi furci. M-au lovit cu furca sau cu toporul în cap. Ţâşnea sângele din capul meu ca din fântâna arteziană şi am leşinat. Soţia şi fratele meu au fost şi ei loviţi, pentru că au sărit în ajutorul meu. Copiii mei, de 11 şi 14 ani”, a povestit Nuțu Petre, victima celor patru agresori.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele