DÂMBOVIŢA: Un asistent medical, condamnat pentru trafic de influenţă. A pretins bani şi whisky

Publicitate

Magistrații Tribunalului Dâmbovița au dispus condamnarea cu acord de recunoaștere a inculpatului S.H., asistent medical în cadrul Spitalului de Urgență Târgoviște – Secția Exterioară nr. 5 Psihiatrie, Gura Ocniței.

Asistentul a primit pedeapsa de 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei închisorii sub supraveghere și prestarea unei munci neremunerate în folosul comunității pe o perioadă de 90 de zile la Primăria orașului Târgoviște – Direcția Salubritate Târgoviște sau Arhiepiscopia Târgoviște – Mănăstirea Stelea, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.
În cursul anului 2016, în trei rânduri, inculpatul S.H. a pretins și primit de la martorul denunțător C.M.A. suma totală de 1200 lei și o sticlă de whisky, din care 250 de lei și sticla de whisky pentru sine, iar restul sumei pentru a fi înmânată unui doctor din cadrul aceleiași unități spitalicești, în schimbul promisiunii că își va trafica influența pe care o are asupra acestui cadru medical în legătură cu internarea tatălui denunțătorului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!