DÂMBOVIŢA: Trei case construite pentru familii nevoiaşe

Publicitate

În Arhiepiscopia Târgoviștei, s-a finalizat construirea a trei locuințe pentru familii aflate în dificultate.   Astfel, în Parohia Glodeni, preoții au construit două locuințe, dotate cu toate cele necesare traiului zilnic.

Locuințele au fost oferite unor familii ce au trecut prin grele încercări. La realizarea acestui proiect social au contribuit Primăria Glodeni, comunitatea parohială și voluntari din comitetul parohial de tineret, precum și mai mulți sponsori generoși care au susținut financiar finalizarea inițiativei Bisericii.
De asemenea, Arhiepiscopia Târgoviștei a construit o locuință în Parohia Văcărești, pe care, după ce a fost utilată cu toate cele necesare, a oferit-o unei familii cu trei copii.
Prin aceste acțiuni de filantropie creștină, având binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, în Arhiepiscopia Târgoviștei, Biserica străbună, prin comunitățile parohiale, își manifestă solidaritatea și dragostea față de fiii săi duhovnicești lipsiți de alt sprijin.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele