DÂMBOVIŢA: Soartă crudă pentru o fetiţă de 12 ani. Lovită de o boală gravă, este umilită de mamă, iar tatăl vitreg a pus stăpânire pe banii strânşi pentru salvarea ei

Publicitate

Ştefan Khalil
Fata în vârstă de 12 ani a fost operată de tumoare la cap, iar după aceea ar fi trebuit să meargă la tratament pentru recuperare, dar a ales să fugă din casa în care locuia cu mama sa, tatăl ei vitreg și alți doi frați mai mici.

Tânăra nu se mai înțelegea deloc cu mama ei și o acuză pe aceasta că îi vorbește urât, chiar dacă este bolnavă. Mặtuṣa fetei, sora mamei sale, confirmặ comportamentul urȃt al acesteia în relaṭia cu fetiţa de 12 ani. Acum, bunicii fetei (părinții mamei sale), se luptă să recupereze banii strânși de la oamenii generoși pentru boala cu care fetița se confruntă, pentru ca aceasta să poată merge și la tratament. Banii sunt într-un cont bancar făcut numele tatălui vitreg , care a pus stăpânire pe ei, dorind să îi folosească pentru total alte lucruri. “Vrea să îşi cumpere o plasmă mare, vrea să îşi cumpere mobilă, vrea să îşi pună parchet pe jos”, a declarant bunicul fetei. “Banii din cont sunt ai mei. Puteţi să vă duceţi până la Iohannis”, le-ar fi spus tatăl vitreg bunicilor fetei.

Prin intermediul unei înregistrări telefonice, mama își insultă fiica, țipând la ea și numind-o nenorocită. Fetița de 12 ani, a declarat că toți membri familiei se poartă urât cu ea, inclusiv mama ei, care i-a spus că nu mai ține la ea şi care o jigneşte frecvent.  Adolescenta a fugit la bunicii ei și a spus că nu vrea să se mai întoarcă acasă. În urma donațiilor făcute de către oamenii miloși, s-au strâns suficienți bani pentru ca față să meargă la tratament și recuperări.

Protecția copilului a intervenit pentru acest caz. Potrivit sursei observatory.tv, purtătorul de cuvânt Cerasela Gurgu, al Protecției Copilului Dâmbovița a vorbit despre cele întâmplate. ,,Fetița își dorește mult să locuiască împreună cu bunicii ei. A fost obținut și acordul mamei și că aceasta se va ocupa în continuare de tratamemntul medical și investigațiile medicale ale fetiței’’.

Protecția copilului a decis să o lase în continuare pe fată în grija bunicilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!