DÂMBOVIŢA: Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au verificat comerţul cu produse agroalimentare. Amenzi pe bandă rulantă

Publicitate

Comerțul cu produse agroalimentare, verificat timp de opt luni, în perioada 12 februarie – 3 septembrie a.c., în cadrul unei campanii susținute de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dâmboviţa, sprijiniţi de efective de la ordine publică şi poliţie rutieră, dar și de specialiști ai Direcției Agricole Dâmbovița și de medici sanitar-veterinari!

În cadrul acţiunilor, poliţiştii au verificat peste 400 de agenţi economici. Au fost aplicate 433 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 296.550 de lei, dintre care 298 la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, 47 la Legea 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol și 88 la alte acte normative.
De asemenea, în urma neregulilor descoperite, polițiștii au confiscat bunuri în valoare de 82.522 de lei, respectiv cereale, produse de panificație și patiserie, legume și fructe, produse lactate, carne, pește și produse apicole.
Campania a vizat prevenirea şi combaterea ilegalităţilor comise în domeniul producerii, prelucrării şi comercializării produselor agroalimentare.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele