Echipa naționala U19 a României s-a reunit, sâmbătă după-amiază, pentru “dubla” amicală cu Macedonia, programată pe 31 august, și respectiv 2 septembrie. În cadrul lotului convocat de selecționerul Adrian Boiangiu se regăsesc doi portari dâmbovițeni: Andrei Vlad și Marian Aioani.
Primul este portar la FCSB București, iar al doilea la Chindia Târgoviște. În ceea ce-l privește pe Aioani, acesta a fost folosit de Nicu Croitoru în disputa cu Foresta Suceava, câștigată de Chindia cu 6-0. Tânărul goal-keeper a fost trimis pe teren în actul secund, în locul mult mai experimentatului Iustin Popescu, achiziționat în această vară de la Dinamo București. Lotul României cuprinde următorii jucători pentru “dubla” amicală cu Macedonia: Andrei Vlad (FCSB București), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Alexandru Costache (Concordia Chiajna) – portari, Denis Hăruț, Cristian Podină (ambii ACS Poli Timișoara), Cristian Băluță, Robert Neciu (ambii Viitorul Constanța), Constantin Dima (Sepsi Sfântu Gheorghe), Andrei Trușescu (AS Roma), Ricardo Grigore (Dinamo București) – fundași, Radu Boboc, Mihai Ene (ambii Viitorul Constanța), Vlad Dragomir (Arsenal), Rareș Lazăr (CS Mioveni), Liviu Gheorghe, Florin Vasile (ambii in Vasile i (eș), anța), ) – fundașrtari,ian Aioani (Chindia Târgoviște), onat în această vară de la Dinamo București. Dinamo), Radu Bârzan (FC Argeș), Claudiu Micovschi (FC Genoa), George Merloi (Rennes), Andrei Cordea (Novara Calcio) – mijlocași, Robert Moldoveanu (Dinamo), George Ganea (AS Roma) și Andrei Sîntean (Slavia Praga).
Comerțul cu produse agroalimentare, verificat timp de opt luni, în perioada 12 februarie – 3 septembrie a.c., în cadrul unei campanii susținute de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dâmboviţa, sprijiniţi de efective de la ordine publică şi poliţie rutieră, dar și de specialiști ai Direcției Agricole Dâmbovița și de medici sanitar-veterinari!
În cadrul acţiunilor, poliţiştii au verificat peste 400 de agenţi economici. Au fost aplicate 433 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 296.550 de lei, dintre care 298 la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, 47 la Legea 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol și 88 la alte acte normative.
De asemenea, în urma neregulilor descoperite, polițiștii au confiscat bunuri în valoare de 82.522 de lei, respectiv cereale, produse de panificație și patiserie, legume și fructe, produse lactate, carne, pește și produse apicole.
Campania a vizat prevenirea şi combaterea ilegalităţilor comise în domeniul producerii, prelucrării şi comercializării produselor agroalimentare.