DÂMBOVIȚA: Patronii unor magazine, terorizați de un individ care le fură mereu. Hoțul a fost surprins în flagrant de camerele de luat vederi | VIDEO

Publicitate

Ştefan Khalil
Patronii și vânzătorii magazinelor din centrul orașului Pucioasa, nu au mai avut liniște în ultimul timp din cauza unui bărbat care a furat diferite produse de pe rafturi, dar și bani de la casă, în repetate rânduri.

Clientul este acuzat de mai mulți patroni de magazine că vine și le fură bani și alimente. De curând, la unul dintre magazinele din centrul orașului, individul a fost surprins de camerele de supravegheri cum își îndeasa dulciuri, produse cosmetic și băuturi alcoolice în haina. La ultima faptă a sa, bărbatul a furat 430 de lei dintr-un magazin, după care, acesta a hotărât singur să se interneze la psihiatria din oraș.
Făptașul mai are și alte dosare penale pe numele său, tot din cauza furtului. Cu toatea astea, a fost mereu lăsat în libertate.
Polițiștii așteaptă mai întâi să i se facă acestuia o expertiză psihiatrică, pentru a fi siguri că bărbatul era lucid atunci când fura. După aceea se va lua și o decizie în cazul lui.

Mai jos cateva exemple ale furturilor lui Aliman Florin, cel pe care politia il declara nebun pt a fii arestat, cel pe…

Publicată de Andreea Maria Tebeică pe Miercuri, 7 februarie 2018

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!