Dâmbovița: O hală de producție a luat foc în această dimineață. Mai multe autospeciale de pompieri au fost chemate la intervenție

Publicitate

Un incendiu violent s-a produs, în această dimineață, în jurul orei 06.00, la o hală de producție polistiren din satul Mija, comuna I.L. Caragiale. Numeroși pompieri au intervenit pentru lichidarea flăcărilor. Din fericire, nu există victime.

Ajunși la locul incendiului, pompierii au constatat că focul se manifesta în interiorul halei de producție pe o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați cu degajări mari de fum. Incendiul a fost localizat rapid și s-a acționat pentru stingerea acestuia.

Potrivit ISU Dâmbovița, pentru lichidarea acestuia au intervenit pompierii Detașamentului Moreni, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, dar și pompierii Detașamentului Târgoviște, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de intervenție cu apă.

Având în vedere degajările mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj RO-alert pentru populația din zonă pentru luarea unor măsuri de autoprotecție. Se recomandă închiderea geamurilor, a ferestrelor și oprirea aparatelor de climatizare și ventilație.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!