DÂMBOVIŢA: La Claunic Auto, consultanță de specialitate, service și cele mai potrivite piese auto pentru mașina dumneavostră

Publicitate

Claunic Dezmembrări vă stă la dispoziție cu consultanță de specialitate pentru a putea alege produsul potrivit nevoilor dumneavostră. Claunic Dezmembrări vă oferă o gamă largă de piese auto de schimb pentru autovehicule precum: Motoare, Subansamble Motor, Echipamente de interior, Cutii de viteză, Sisteme de transmisie, Elemente de Caroserie și accesorii.

Claunic Dezmembrări Dâmbovița își propune să ofere clienților săi, în mod profesionist, o ofertă – de produse și servicii – completă. Parcul nostru de dezmembrări auto – care face parte din cea mai mare rețea de distribuție piese din dezmembrări din România, având un depozit la Târgoviște și altul la Brașov – vă oferă piese auto din stoc și la comandă, pentru autovehicule germane, europene și asiatice, pe care le expediem la nivel național prin curier rapid.
Stocul pe care vi-l propunem conține elemente de caroserie (capote, uși, aripi), elemente de direcție noi, suspensie (amortizoare, articulații, bielete, bucși, brațe, arcuri), componente electrice (faruri, senzori, bujii), elemente de frânare noi, ambreiaj și alte accesorii auto.
Suntem o echipă tânără de profesioniști, cu experiență de peste 10 ani în domeniul auto. Vă așteptăm în depozitul nostru din județul Dâmbovița, situat pe DN 71 (Calea București), în satul Bungetu, din comuna Văcărești, pentru a vă oferi consultanță de specialitate, service și cele mai potrivite piese auto pentru mașina dumneavostră. Nu ezitați niciodată să consultați Claunic Dezmembrări! Puteți să contactați Claunic Dezmembrări pe adresa de e-mail: dezmembrariclaunic@gmail.co sau puteți apela numerele de telefon 0759 017 760 și 0759 017 761.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele