DÂMBOVIŢA: După accidentul de la Corbii Mari, a curs cu amenzi pe drumurile judeţului

Publicitate

Amplă desfăşurare de forţe de ordine pe şoselele judeţului Dâmboviţa. Pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii dâmboviţni au acţonat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate nu mai puţin de 93 de patrule, fiind puse în funcţiune 8 aparate radar.

În acest interval de timp, poliţiştii au intervenit la 30 de evenimente, dintre care 17 au fost sesizate prin numărul unic 112. Au fost constatate 16 infracţiuni, faţă de o persoană fiind dispuse şi măsuri preventive, iar pentru neregulile descop0/erite, au fost aplicate în total 232 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 46.335 de lei.
În aceste prime zile ale anului 2018, care în Dâmboviţa, din nefericre, au venit şi cu tragedia de la Corbii Mari (unde mama unui băieţel de 4 ani şi-a pierdut viaţa în maşina condusă de soţ), în urma acţiunilor poliţiştilor rutieri, au fost aplicate 194 de amenzi, au fost reţinute 8 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.
 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!