Dâmbovița: Au sosit primele trei microbuze școlare din cele 51 solicitate de Consiliul Județean la Guvern. Alte 48 vor ajunge în județ pe diverse programe

Publicitate

Au ajuns în Dâmbovița primele 3 microbuze școlare din cele 51 pentru care Consiliul Județean Dâmbovița a depus solicitări către Guvernul României. Pentru restul, cererile de finanțare sunt în curs de aprobare.

Copiii din comunele Dobra, Vulcana Pandele și Văleni-Dâmbovița, care au nevoie de transport pentru a ajunge la școală, vor avea chiar de la începutul noului an școlar microbuze noi, sigure și moderne.

„Cât de curând, voi semna și contractul de furnizare a 31 de microbuze electrice de 8+1 și 16+1 locuri, proiect depus și aprobat spre finanțare prin PNRR. Valoarea acestora se ridică la 6.000.000 de euro.

De asemenea, în ultima ședință a Consiliului Județean Dâmbovița a fost aprobată participarea instituției pe care o conduc la programul derulat de Administrația Fondului pentru Mediu, prin care vom achiziționa alte 17 microbuze școlare, electrice sau hibrid. Cererea de finanțare va fi de aproximativ 5.100.000 de euro”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!