Dâmbovița: Accident grav pe Autostrada A1! Cinci persoane rănite după coliziunea dintre două mașini

Publicitate

Un accident grav a avut loc cu puțin timp în urmă pe Autostrada București – Pitești, la km 60-61, pe raza comunei dâmbovițene Uliești.

În urma coliziunii dintre două autoturisme, cinci persoane au fost rănite, cărora li s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului.

La locul accidentului au intervenit pompierii Detașanentelor Titu și Găești, dar și două echipaje SAJ Dâmbovița.

“Intervenție în cazul unui accident rutier pe A1 km 60-61 pe raza comunei Uliești. Din primele informații sunt 2 autoturisme implicate, 5 persoane rănite.

La locul evenimentului au fost mobilizate forțe de la Detașamentul Găești cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, de la Detașamentul Titu cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD și de la SAJ DB doua ambulanțe.

La locul evenimentului nu au fost găsite persoane încarcerate. Au fost identificate 5 persoane rănite carora li se acordă îngrijiri medicale.

Pompierii asigură și măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile mașinilor implicate și identificare a eventualelor scurgeri de combustibil.

Dintre victime, două au fost preluate de SAJ, sunt conștiente cu politraumatisme și sunt transportatate la UPU Târgoviște”, arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!