Cursuri de înot pentru copii şi adulţi la Aqua Valahia Târgovişte

Publicitate

Sportul dovedește că nu are limită de vârstă, cu atât mai puțin înotul. Asociația Club Sportiv Aqua Valahia Târgoviște încurajează participarea la cursurile de înot, atât copiii, cât și pentru adulții, indiferent de anotimp. Sub îndrumarea instructorului Simona Gabrian poți învăța să înoți într-un mod prietenos și profesionist, menit să satisfacă nevoia și nivelul fiecăruia.

La ACS Aqua Valahia frica sau teama de apă pot fi considerate un mit, care poate fi dărâmat cu mare plăcere de fiecare dată. În sprijinul unei învățări cât mai perfecte, apariția curiozității reprezintă anihilarea fricii de apă (hidrofobiei). Prin curiozitate – prin cunoașterea mediului nou – curajul se amplifică, iar sentimente precum ar fi neîncrederea, dependența strictă de instincte vor dispărea treptat și astfel, acestea vor fi înlocuite de curajul dat de propria încredere, viziune și înțelegere a cât mai multor semnale și informații legate de apă. Curiozitatea poate fi asociată de exersarea, plină de răbdare, a exercițiilor alese de instructor în scopul atingerii obiectivului propus. Curiozitatea înseamnă adaptarea la specificul înotului, a metodei pedagogice de “învățare prin descoperire”.

La ACS Aqua Valahia se fac cursuri de înot pentru copii și adulți, la nivel de inițiere, consolidare, cât și pentru perfecționare, în orice perioadă a anului. Înscrieri se fac zilnic la numărul de telefon 0763 659 632 și pe adresa de mail simona.gabrian @yahoo.com, iar cursurile pot fi efectuate la Complexul Turistic de Natație Târgoviște și la piscina Hotelului King din Târgoviște.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!