În curând în România: Academia Vrăjitoarelor și Școala Națională de Farmece și Ghicit!

Fortune teller holding a tarot card
Publicitate

Considerată de mulți o pseudoștiință, alții considerând-o un subiect tabu, vrăjitoria începe să prindă amploare în România, datorită unor doamne care vor să ducă acest obicei la un alt nivel.

Așadar, cele două fiice ale vrăjitoarei Maria Câmpina, Ioana Sidonia și Atena, vor să pună bazele unor școli care să îi ajute pe doritori să deprindă competențele necesare pentru a practica magia albă.

Ioana Sidonia își dorește, conform informațiilor vehiculate, să infințeze o școală de ghicit, prin care să îi învețe pe elevii ei să utilizeze farmecele în acest scop. Acesta își motivează alegerea prin dorința de a înmulții numărul persoanelor cu astfel de cunoștințe, totul pentru a face cât mai mult bine în societate, prin rezolvarea unor cât mai multe probleme.

Același scop îl are și sora Ioanei, Atena, acesta dorindu-și să înființeze Academia Vrăjitoarelor pentru a putea face din ce în ce mai mult bine în societate și pentru a aduce mai multă fericire în viața oamenilor, care vor putea să își stabilizeze viața de familie sau echilibrul emoțional.

Așadar, aceste două școli vin în sprijinul absolvenților de liceu care încă nu s-au hotărât ce vor să facă în viață, sau poate în sprijinul celor care au pasiuni legate de utilizarea și funcționarea magiei albe, a farmecelor și a ghicitului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!