Cum va fi vremea în Dâmbovița

Publicitate

Vremea se anunță frumoasă pentru următoarele două zile, cu o medie regională în zona Munteniei și a județului Dâmbovița de până la 22 de grade C. Apoi însă, spre sfârșitul acestei săptămâni, media valorilor diurne va coborî în jurul a 18 grade.

De săptămâna viitoare, vor fi ușoare variații ale temperaturilor maxime, iar media acestora va fi de 17…19 de grade. Totuși, din data de 13 octombrie, variațiile minimelor termice vor fi nesemnificative, iar media regională a acestora se va situa în jurul a 7 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai mare în jurul datei de 13 octombrie.
La munte, din 12 octombrie și până pe 14 octombrie, temperaturile diurne vor fi în scădere, iar media acestora va fi în jurul a 7 grade. De săpămâna viitoare, vor exista variații ale maximelor termice, media acestora fiind de 8…10 grade. Temperaturile minime vor fi în creștere de la valori, în medie, de -2…-1, la o medie în jurul a 3 grade în data de 13 octombrie. În week-end, minimele termice vor fi în scădere ușoară, până la o medie în jurul a 1 grad, iar de săptămâna viitoare temperaturile nocturne nu vor avea variații importante, iar media acestora va fi de 1…2 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în zilele de 13 și 14 octombrie.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele