Cum va arăta viitorul mall de la Târgoviște

Publicitate

Întâlnire de lucru cu tema mall-ul de la Târgoviște! În vederea derulării, în bune condiții, a proiectului privind construirea marelui centru comercial în municipiu, Consiliul Județean Dâmbovița a fost gazda unei întâlniri de lucru la care au participat atât preşedintele administrației județene, Alexandru Oprea, vicepreşedintele Alin Manole, membri ai aparatului tehnic al instituției, investitorii – reprezentanți ai societății PK Grizzly SRL, parte a concernului Prime Kapital, cât și reprezentanții celorlalte entități care vor contribui la realizarea acestui obiectiv de investiții.

Întâlnirea a vizat definirea cadrului necesar demarării lucrărilor de construire a centrului comercial din zona fostei unități militare de la gara Târgoviște. În acest sens, inițierea unui dialog constructiv între participanți s-a dovedit a fi utilă. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, consideră că evenimentul este un prim pas al unui efort comun de a face acest proiect posibil.
La discuții au mai participat: reprezentanți ai Primăriei Municipiului Târgovişte, Agenţiei de Protecţie a Mediului Dâmboviţa, companiilor furnizoare de apă – canal, energie electrică, gaze.
Reamintim că, în data de 17 noiembrie 2017, s-a semnat contractul pentru constituirea dreptului de superficie asupra terenului destinat acestei construcții.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!