Cum sa faceti selfie-uri de calitate

Publicitate

Toata lumea isi face selfie, dar cum puteti face selfie-uri de calitate. Iata cateva sfaturi utile de la MariusCiocan.ro.
In timp poate fi nevoie de ceva practica, dar daca va veti petrece suficient timp analizand pozele pe care le faceti si realizand mai multe fotografii va veti putea da seama cu usurinta ce este bine si ce nu. Pana la urma totul se rezuma la stiinta si la cateva mici trucuri.

In primul rand e nevoie sa aveti in dotare un selfie stick.
Acesta este principalul element care face diferenta dintre un selfie bun si unul “asa si asa”. E suficient sa va uitati la o poza facuta cu un selfie stick si una fara. In cea fara vi se va observa fata de foarte aproape, ceea ce nu v-a fi prea interesant, mai ales ca nu veti capta mai nimic din peisajul din spate. In schimb cu un selfie stick, acest lucru este posibil. Oriunde va aflati e suficient sa montati aparatul foto sau telefonul smart pe selfie stick si sa faceti o poza. In plus, aceste dispozitive sunt perfecte pentru selfie-urile de grup. Daca obisnuiti sa petreceti mult timp cu familia sau cu prietenii si vreti sa captati cat mai multe imagini din viata dumneavoastra, clar este util sa investiti intr-un selfie stick. Acesta este ieftin si se gaseste la preturi de 39 pana la 69 de lei.
Daca faceti poze cu telefonul mobil, atunci acest smartphone trebuie sa aiba o camera foto buna.
Nu toate sunt la fel. Camera foto de pe cel mai nou iPhone este foarte buna.
Asigurati-va ca aveti o lumina corespunzatoare.
Lumina poate face diferenta intr-o fotografie. Cate poze nu ati vazut unde exista putina lumina si totul arata prea intunecat sau prea inchis la culoare? Destul de multe probabil. E bine sa faceti selfie-uri intr-o camera bine iluminata natural. Puteti ajusta setarile aparatului de fotografiat.
Nu fortati expresia faciala.
Daca exagerati cu zambetul sau cu ochii poza nu va iesi asa cum va doriti. Trebuie sa va straduiti sa aveti un look natural, iar pentru asta e nevoie de ceva practica.
Incercati sa faceti poze din mai multe unghiuri.
E uimitor cat de mult conteaza sa gasiti unghiul potrivit pentru a face o poza buna
Descarcati o aplicatie care va permite sa editati selfie-urile pe care le faceti.
Astfel veti putea ajusta contrastul si luminozitatea, iar poza va iesi uimitor.
In final amintiti-va ca este doar un selfie. Nu merita sa va stresati prea tare! E posibil sa nu reusiti sa multumiti pe toata lumea, indiferent cat de buna e poza. Important este sa va distrati si sa intelegeti ca selfie-urile reprezinta o arta a erei mobile in care ne aflam. Nu luati totul atat de in serios. Suprinzator sau nu, cele mai naturale fotografii sunt in general cele mai bune si mai apreciate.
Articol scris si redactat de 24monden.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!