Cu grătarele la… drum | FOTO

Publicitate

Sute de dâmbovițeni au… fugit de-acasă a doua zi de Paști și au luat cu asalt zonele împădurite, malurile apelor, văile, dealurile, zonele montane din județ, dar și din cele vecine.

Orice loc unde s-a putut lăsa mașina și încinge grătarul a fost bun atâta vreme cât a avut un copac, iarbă sau o apă. E drept că și vremea a ținut cu ei, a fost soare și, deși a suflat toată ziua vântul, acesta nu a fost deloc rece.

Unii au dansat și au cântat lângă boxele mașinilor, alții au jucat fotbal, volei sau badminton, alții au pescuit… Nu au lipsit berea și nici ouăle roșii, ciocnite de data asta în aer liber.

Mai rămâne să vedem ce au lăsat dâmbovițenii după ei, nefiind mai puțin adevărat că, în afară de locurile special amenajate pentru picnic, gunoiul și în special pet-urile umpluseră pajiștile înaintea… ierbii și a vizitatorilor.

Și parcurile orașelor au fost luate cu asalt, la Târgoviște, valuri de oameni s-au îndreptat pe parcursul zilei spre Parcurile Chindia și Mitropoliei, iar locurile de joacă pentru copii au fost și ele agglomerate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!