CSM Târgoviște, duel de infernal cu CSM Satu Mare! Larisa Toma: “Sper din tot sufletul să obținem prima victorie în acest campionat”

Publicitate

Ionuț Parghel
CSM Târgoviște se pregătește la intensitate maximă pentru meciul cu CSM Satu Mare, ce va conta pentru etapa a 4-a a Ligii Naționale de Bashet feminin. Formația dâmbovițeană speră să iasă învingătoare în disputa cu vicecampioana României pentru a răzbuna eșecurile cu Sepsi Sfânt Gheorghe și ICIM Arad, suferite în debutul campionatului.

Chiar dacă meciul se anunță a fi unul infernal, dâmbovițencele își doresc un succes cu sătmărencele pentru că acesta este primul joc pe care CSM Târgoviște îl va susține acasă în acest sezon. Veterana grupării dâmbovițene, Larisa Toma (44 ani) a prefațat duelul cu Satu Mare într-un interviu acordat site-ul oficial al clubului târgoviștean. “Sâmbătă vom avea un meci și mai greu, pentru că formația din Satu Mare este un pic mai valoroasă decât cea a Aradului. Dacă vom juca precum o echipă, sper din tot sufletul să obținem prima victorie din acest campionat. Am demonstrat că merităm să jucăm în Liga Națională, de ce să nu profităm de ea”.

Larisa Toma despre LNBF: “Asta e altă mâncare de pește

De asemenea, Larisa Toma a lăsat de înțeles cât de greu este pentru CSM Târgoviște în prima grupă valorică a LNBF. “Mama mea a avea o vorbă: <<asta e altă mâncare de pește>>. Așa si cu prima grupă valorică, unde competiția este mult mai dură. Suntem câteva jucătoare cu experiență, dar avem și foarte multe colege tinere. Chiar dacă ele evoluează la loturile naționale pentru vârsta lor, e altceva să joci contra unor adversare experimentate. Cu timpul vor căpăta experiență, vor arăta că știu baschet și că au valoare. Chiar dacă este greu în prima grupă valorică și sunt dușuri reci, numai așa putem să aducem la Târgoviște baschetul la nivelul din trecut”, s-a exprimat Larisa Toma pentru www.csmtargoviste.ro. Mâine după-amiază, de la ora 16.30, în Sala Sporturilor, CSM Târgoviște va înfrunta pe CSM Satu Mare. De asemenea, după încheierea disputei de baschet, Sala Sporturilor va găzdui debutul lui CSM Târgoviște în noul sezon al Diviziei A1 de volei feminin. Astfel, de la ora 19.00, în fața propriilor fani Târgoviștea va da piept cu CSM București, campioana en-titre a României.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele