Cristian Bălașa a revenit pe gazon! Antrenorul de la FC Aninoasa este cel mai nou component al echipei de minifotbal Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște

Publicitate

Ionuț Parghel
Fostul fotbalist al Chindiei Târgoviște Cristian Bălașa a revenit pe gazon! După o pauză de aproape 8 ani, actualul antrenor al divizionarei C FC Aninoasa a debutat în această săptămână în minifotbalul dâmbovițean, la echipa Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, formație cu care a reușit calificarea în sferturile Cupei României.

Echipa de minifotbal a Spitalului reprezintă o nouă provocare pentru fostul căpitan al “Micului Ajax”. Acesta a acceptat să revină  pe teren la propunerea lui Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Județean. “La această echipă am venit la rugămintea lui Claudiu Dumitrescu. Îmi prinde bine să fac puțină de mișcare după ce am luat câteva în plus în această iarnă. Sper să mă descurc cât mai bine și să mă mențin în formă”, ne-a declarat cel mai nou component al echipei Spitalul. Cristian Bălașa este unul dintre cei mai importanți fotbaliști pe care i-a oferit județul Dâmbovița, bifând 234 meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, la capătul cărora a marcat 26 de goluri. Echipele pe la care a trecut în carieră au fost Oțelul U. Târgoviște, Chindia Târgoviște, FC Argeș Pitești, Farul Constanța, FC Oradea, FCM Târgoviște și Concordia Chiajna, ultima fiind formația la care a pus ghetele în cui în 2010. De asemenea, cu FC Argeș a bifat 6 prezențe în Cupa UEFA, iar la nivelul Ligii a 2-a din România are peste 150 de prezențe. Ca antrenor a început meseria la juniorii A de la Concordia Chiajna, iar apoi a fost secundul lui Costel Orac la prima echipă a ilfovenilor. După plecarea de la Chiajna a fost secundul lui Gheorghe Hagi la Viitorul Constanța, iar în urmă cu doi a devenit antrenor principal la FC Aninoasa, renunțând ulterior la funcția de director sportiv la Chindia Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!